Transport & Projects

Hoe kunt u helpen?

 
Uiteraard zijn wij erg blij met alle hulp die onze Stichting mag ontvangen.
Bij voorbaat hartelijk dank daarvoor!
 
 
Verzending van uw hulpgoederen met onze container
Wij zullen het enorm op prijs stellen als u uw hulpgoederen naar vrienden/familie/kennissen in Gambia wilt versturen met onze container. Stichting Goods for Gambia onderscheid zich doordat alle inkomsten van het containervervoer weer gebruikt zullen worden voor de projecten van de stichting. Zo helpt u dus eigenlijk twee keer!
  
Giften en donaties
Indien u onze stichting ook een warm hart toedraagt zullen wij ontzettend blij zijn met uw geldelijke bijdrage. Met uw bijdragen kunnen wij onze projecten verder uitbreiden en de container betalen voor de gedoneerde goederen. Wij krijgen namelijk veel goederen, kleding enz. gedoneerd maar dit moet allemaal verscheept worden en dat kost ook geld.
Uw gift/donatie kunt u storten op onze rekening:
Stichting Goods for Gambia NL60 INGB 0006 6352 92 onder vermelding van "gift".
Uiteraard vindt u uw gift/donatie terug onder op website onder het kopje "Nieuws" hier kunt u ook lezen waaraan uw gift/donatie is besteed. Bij voorbaat hartelijk dank!
 
Doneren van hulpgoederen
Wij hebben al veel materialen en kleding gedoneerd gekregen. Hier zijn wij uiteraard erg blij mee en u kunt er van verzekerd zijn dat onze stichting een juiste bestemming voor uw donatie zal zoeken.
Deze spullen moeten allemaal vervoerd worden in de container naar Gambia en dat kost natuurlijk geld. Wij zullen het dan ook zeer op prijs stellen dat wanneer u goederen en/of kleding wilt doneren aan onze stichting, u ook een plekje in de container wilt bekostigen. De stichting hoopt spoedig voldoende financiƫle middelen te hebben opgebouwd om deze kosten zelf te kunnen betalen.
 
Sponsoren schoolgeld voor kinderen
Zie tabblad "lopende projecten".
     
Rijstproject
Zie tabblad "lopende projecten".
 
Computerproject
Zie tabblad "lopende projecten".
 
Namens alle bestuursleden alvast hartelijk dank voor uw steun!